Bruiloft

Bruidsfotograaf Leidschendam: Bruiloft Erik en Nicole

Op 23 april trouwden Erik en Nicole en ik mocht als bruidsfotograaf hun bruiloft vastleggen. Het was een heerlijke dag met mooie locaties, mooie mensen en mooie emotie.

bruidsfotografie: loveshoot Duivenvoorde

De dag begon bij de voorbereidingen in Nootdorp. Nicole werd geholpen door haar dochter Rachel en Michelle. Er was een beetje gezonde stress of alle jurken op tijd aan waren, maar uiteindelijk mocht Erik zijn mooie en stralende bruid ophalen. Wat zijn ze gelukkig en tot over hun oren verliefd.

Met een chique Rolls-Royce werd het bruidspaar voor de loveshoot naar Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten gereden. De lucht was inmiddels stralend blauw, zodat we zowel binnen als foto’s hebben kunnen maken. Wat een prachtige plek voor een loveshoot! En Rachel mocht hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Erik en Nicole trouwden in het sfeervolle gemeentehuis van Leidschendam. De zaal zat helemaal vol met familie, vrienden en collega’s. Wat een geweldige opkomst! De ceremonie bestond uit een lach en een traan van en over twee bijzondere mensen en hun dierbaren. Na de ceremonie had Erik nog een verrassing voor Nicole in petto: een erehaag gevormd door de collega’s van Erik.

In de Brasserij in Delft konden de daggasten napraten onder het genot van een drankje en een stuk bruidstaart. De bruidstaart zag er heerlijk uit. Later die avond zouden de daggasten nog genieten van een diner waarna de overige gasten zich aansloten voor het trouwfeest.

bruidsfotografie: aankleden in Nootdorp bruidsfotografie: bruidsjurk bruidsfotografie: aankleden in Nootdorp bruidsfotografie: aankleden in Nootdorp bruidsfotografie: aankleden in Nootdorp bruidsfotografie: aankleden in Nootdorp bruidsfotografie: aankleden in Nootdorp bruidsfotografie: aankleden in Nootdorp bruidsfotografie: aankleden in Nootdorp bruidsfotografie: bruidspaar in Nootdorp bruidsfotografie: bruidspaar in Nootdorp bruidsfotografie: loveshoot Duivenvoorde Voorschoten bruidsfotografie: loveshoot Duivenvoorde bruidsfotografie: loveshoot Duivenvoorde Voorschoten bruidsfotografie: bruidsboeket bruidsfotografie: loveshoot Duivenvoorde Voorschoten bruidsfotografie: loveshoot Duivenvoorde Voorschoten bruidsfotografie: loveshoot Duivenvoorde Voorschoten bruidsfotografie: loveshoot Duivenvoorde Voorschoten bruidsfotografie: Rolls-Royce bruidsfotografie: loveshoot Duivenvoorde Voorschoten bruidsfotografie: loveshoot Duivenvoorde Voorschoten bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: ceremonie Leidschendam bruidsfotografie: bruidstaart bruidsfotografie: bruidstaart bruidsfotografie: receptie Brasserij Delft bruidsfotografie: receptie Brasserij Delft

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *