Bruiloft

bruidsfotograaf leiderdorp: muzikale bruiloft

Afgelopen september mocht ik bij de bruiloft van Lotte en Jeroen als bruidsfotograaf Leiderdorp aanwezig zijn. Wat heb ik genoten van deze muzikale en persoonlijke bruiloft. Bij het ouderlijk huis van de bruid heerste een gezonde spanning. Hoe ging het rijgen van de bruidsjurk ook alweer? En waar lagen de bruidssieraden? Gelukkig was de bruid er helemaal klaar voor toen de Jaguar de straat in reed. Enthousiast deed de bruid de deur open. Wat was het bruidspaar een plaatje. En kijk eens goed naar het bruidsboeket. Dat is gewoon een kunstwerk. Ik hou er van. 

Na een ontmoeting met de directe familie ging het bruidspaar in de Jaguar op pad naar Brasserie Park. De gasten stonden hen al op te wachten. Vlak voor aankomst begeleidde een doedelzakspeler de trouwauto. Dit was een verrassing voor het bruidspaar. Dat is nog eens een entree! De ceremonie vond plaats in de tuin van Brasserie Park. De trouwversiering was door de bruid zelf gemaakt. Wat een werk moet dat zijn geweest. Het zag er prachtig uit.

De bruidegom liep met de bruidskinderen als eerste de tuin in en hij wachtte met spanning op zijn bruid. Toen zijn bruid verscheen, had zij ook een verrassing in petto. Zij zong hem met liefde toe. Na het muzikale ontvangst begon de ceremonie. De ceremonie werd gehouden door de broer van de bruid. Wat bijzonder om door je familie te worden getrouwd. Toen de ceremonie begon scheen de zon, maar helaas kwamen er donkere wolken aan. En die brachten regen. De spetters veranderde in dikke regendruppels en dus vluchtten we naar binnen. Hier kon de ceremonie verder. Zo kon het bruidspaar vol overgave JA zeggen. Na het aanschuiven van de ringen was de ontlading goed te zien. We zijn getrouwd!

De receptie was gelukkig binnen. Het bruidspaar hief een toost met hun gasten. Daarna was er tijd voor felicitaties. Voor de bruidskinderen was er speelgoed dus die vermaakten zich goed. En wat komt er na regen? Zonneschijn! Bij de eerste zonnestralen zijn we snel naar buiten gegaan voor de fotoshoot. Het bruidspaar liet me de schoonheid van de Heemtuin zijn. Het was een klein paradijsje. Jammer dat we er maar zo kort konden blijven, maar wat een fijne plek was dat. De groepsfoto’s konden we ook in de buitenlucht doen. Het liefst ben ik met een bruiloft lekker buiten. Tijdens het heerlijke diner was er ruimte voor speeches. Mooie anekdotes, ontroerende beelden en hilarische momenten wisselden elkaar af. Na het diner ging het bruidspaar met haar gasten naar Leiden om het feest voor te zetten. 

Lieve Lotte en Jeroen, geniet van jullie toekomst samen! 

bruidsfotografie leiden trouwjurk

bruidsfotografie leiden trouwjurk

bruidsfotografie leiden visagie

bruidsfotografie leiden bruidspaar

jaguar trouwauto bruidsfotografie leiden

bruidsfotograaf leiden doedelzak

bruidsfotograaf leiderdorp bruidspaar entree

bruidsfotograaf leiden trouwversiering

bruidsfotograaf leiden trouwversiering

bruidsfotograaf leiden ceremonie entree

bruidsfotograaf leiden zangeres bruid

bruidsfotograaf leiden zangeres bruid

bruidsfotograaf leiden zangeres bruid

bruidsfotograaf leiden ceremonie bruidspaar

bruidsfotograaf leiden bruidskapsel

bruidsfotograaf leiden trouwversiering

bruidsfotograaf leiderdorp ceremonie

bruidsfotograaf leiden ceremonie

bruidsfotograaf leiden ceremonie

bruidsfotograaf leiden ceremonie

bruidsfotograaf leiden trouwring

bruidsfotograaf leiden bruidspaar

bruidsfotograaf leiden loveshoot

bruidsfotograaf leiden corsage

bruidsfotografie leiden trouwring

bruidsfotografie leiden bruidsboeket

bruidsfotografie leiden loveshoot

bruidsfotografie leiderdorp loveshoot

bruidsfotografie leiderdorp loveshoot

Trouwplannen?

Gaan jullie in 2019 trouwen? Voor bruidsfotograaf Leiderdorp zijn jullie bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!