Bruiloft

Bruidsfotograaf Leiden: bruiloft Jolanda en Maarten

Op een heerlijke zonnige dag in juni was ik als bruidsfotograaf Leiden bij de bruiloft van Jolanda en Maarten aanwezig. Wat was dit een heerlijke dag!

bruidsreportage leiden bruidsboeket

Mijn dag begon bij het bruidspaar thuis terwijl de bruid haar mooie bruidsjurk mocht aantrekken. De sfeer vind ik altijd zo bijzonder. Ze werd door drie dierbaren omgetoverd tot een stralende bruid. En toen was het wachten totdat de bruidegom in een witte Citroen DS de straat in kwam rijden. Jolanda en Maarten trouwden in het historische stadhuis van Leiden. Wat een entree maak je als bruidspaar op de trap bij het naar boven lopen. 

Na de ceremonie begonnen we de fotoshoot bij de Burcht in Leiden. Een mooie historische plek waar je goed over Leiden uit kunt kijken. En waar je bij uitstek mooie foto’s van het bruidspaar kunt maken. Daarna vertrokken we snel richting Buitenplaats Berbice in Voorschoten voor het tweede deel van de fotoshoot. Jolanda en Maarten hadden echt een supermooie locatie uitgezocht met een park, oranjerie, rozentuin en fruitmuren. Ik vond het jammer dat we weer door moesten, maar de gasten stonden al bij het Waterfront in Leidschendam te wachten. Deze keer kwam het bruidspaar niet met de klassieke auto aan, maar met een boot over het water.

Na de toost was het tijd voor bijkletsen en swingen op de live muziek met saxofoon. Aan het begin van de avond begonnen de magen te knorren en kon iedereen genieten van het heerlijke eten. Echt een aanrader! Het dessert bestond uit een zomerse bruidstaart met aardbeien. De aanwezige kinderen konden niet wachten totdat de bruidstaart werd aangesneden!

Nadat het bruidspaar door diverse gasten in het zonnetje was gezet, was het tijd om te dansen. Na de eerste muziekklanken was het voor mij tijd om naar huis te gaan, maar het feest kwam toen nog maar net op gang. Het is zeker weten nog lang gezellig gebleven.

Lieve Jolanda en Maarten: Ik voelde me niet alleen bruidsfotograaf, maar ook een gast op jullie bruiloft. Ik wens jullie heel veel geluk en mooie, grappige, lieve momenten voor nu en in de toekomst.

bruidsfotografie leiden bruidsjurk bruidsfotograaf leiden handen bruid bruidsfotograaf leiden bruid bruidsfotografie leiden ringen bruidsfotografie leiden bruidspaar bruidsfotograaf leiden trouwauto bruidsfotografie leiden stadhuis bruidsfotografie leiden ceremonie bruidsfotograaf leiden ceremonie bruidsreportage leiden bellenblaas bruidsreportageleiden bruidspaar bruidsreportage leiden bruidsboeket bruidsreportage leiden fotoshoot bruidsreportage leiden bruidspaar bruidsfotografie leiden fotoshoot bruidsfotograaf leiden bruidsboeket bruidsfotografie leidschendam receptie bruidsfotografie leidschendam aankomst trouwboot bruidsfotograaf leidschendam toost bruidsfotograaf leidschendam gastenboek bruidsfotografie leidschendam receptie bruidsfotograaf leidschendam bbq bruidsfotograaf leidschendam bbq bruidsfotografie leidschendam bruidstaart bruidsfotograaf leidschendam bruidstaart bruidsreportage leidschendam bruidstaart

Trouwplannen?

Gaan jullie binnenkort ook trouwen? Willen jullie in een historische stad, een groene omgeving of juist aan het water trouwen? Als bruidsfotograaf Leiden zijn jullie bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *