Bruiloft

Bruidsfotograaf Den Haag: Bruiloft Tanja en Thijs

Wat trek je aan als bruid als je op 2 oktober gaat trouwen? Een zomerse en zwierige bruidsjurk natuurlijk, want het wordt heerlijk weer! En dat was het op de nazomerse bruiloft van Tanja en Thijs: de zon straalde en de lucht was strakblauw.

bruidsfotograaf Scheveningen vuurtoren

Voor de foto’s van het bruidspaar spraken we rond de middag af in Scheveningen bij de vuurtoren. Ik was al vaak bij de pier geweest, maar hier nog nooit. Wat een mooi stukje duin en strand! Tijdens de loveshoot van Thijs en Tanja hoefde ik nauwelijks aanwijzingen te geven. Met wat wederzijdse humor en tederheid kwamen de mooie beelden nagenoeg vanzelf. Op het strand konden ze zich op hun blote voeten heerlijk uitleven. Het was bijna jammer dat er die dag nog meer op het programma stond, want ik was graag nog even gebleven.

De ceremonie vond plaats in het oude stadhuis van Den Haag aan de Groenmarkt. Familie en vrienden wachtten het bruidspaar op dat geheel in stijl op de fiets aan kwam rijden. Nog heel even moest Tanja en Thijs in een aparte kamer wachten totdat alle gasten zaten, maar toen kon de ceremonie toch eindelijk beginnen. Ze hadden hiervoor de grappigste trouwambtenaar van Den Haag gekozen. Lekker luchtig! De vader van Thijs had een persoonlijk verhaal voorbereid dat hij tijdens de ceremonie voordroeg. Na het ja-woord waren ze toch echt elkaars echtgenoot en echtgenote. Tijd voor felicitaties en (gevaarlijke) groepsfoto’s. Voordat het bruidspaar naar de receptie ging, was er eerst nog tijd om even met opa een kopje koffie bij Milu drinken. Het is toch heel bijzonder als je opa bij je bruiloft kan zijn.

De receptie werd lekker thuis gevierd waarbij uiteraard getoost werd en waar de Chocolade bruidstaart werd aangesneden. Het lopend buffet werd door vrienden verzorgd. Het zag er heerlijk uit en smaakte ook lekker. Na het diner was het voor mij tijd om naar huis te gaan, maar de gasten gingen nog even door. Het feest werd gevierd in strandtent Buiten in Scheveningen. Dat is vast een mooie en vrolijke avond geworden.

bruidsreportage Scheveningen bruidspaar bruidsreportage Scheveningen bruidspaarbruidsfotograaf Scheveningen loveshoot bruidsreportage Scheveningen strand bruiloft Scheveningen loveshoot bruiloft Scheveningen bruidspaar bruidsfotograaf Scheveningen branding bruidsfotograaf Scheveningen trouwringen bruiloft Scheveningen loveshoot bruidsfotograaf Den Haag Groenmarkt bruidsfotograaf Den Haag aankomst bruidspaar bruiloft Den Haag trouwfietsbruidsfotograaf Den Haag stadhuis bruidsfotograaf Den Haag ceremonie bruiloft Den Haag ceremonie bruidsfotograaf Den Haag bruid bruiloft Den Haag bruidegom bruidsreportage Den Haag ceremonie bruiloft Den Haag bruidbruidsreportage Den Haag groepsfoto bruidsfotograaf Den Haag Milu bruiloft Den Haag Milu bruidsreportage Den Haag Milu bruiloft Den Haag bruidstaart bruidsreportage Den Haag bruidstaart bruidsfotograaf Den Haag bruidstaart bruiloft Den Haag trouwkaart bruiloft Den Haag gastenboek bruidsreportage Den Haag bloemen bruidsreportage Den Haag receptie bruidsreportage Den Haag buffet bruidsfotograaf Den Haag receptie bruiloft Den Haag buffet bruidsreportage Den Haag soep bruiloft Den Haag diner bruidsfotograaf Den Haag voeten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *