Bruiloft

Bruidsfotograaf Delftse Hout: bruiloft in het groen

Wat maakt bruiloften zo leuk? Omdat elke bruiloft een uniek sprookje vertelt over twee mensen die elkaar hebben gevonden. Zo ook deze bruiloft waar ik als bruidsfotograaf Delftse Hout bij aanwezig mocht zijn. Dit sprookje vertelt het verhaal van twee verliefde mensen die trouwden in het groen.

bruidsreportage Delftse Hout ballonnen

De dag begon bij het ouderlijke huis van de bruid met een heerlijke groen tuin vol met bloemen. Het was prachtig weer zodat de familie en vrienden in de tuin konden zitten. Het was uiteraard gezellig, maar stiekem was iedereen toch ook in afwachting van de bruidegom die zijn bruid zou komen ophalen. Toen kwam het seintje dat hij bijna zou arriveren. Vlug ging iedereen naar de voorzijde, want is het toch een bijzonder moment als de bruid en bruidegom elkaar in trouwpak en bruidsjurk zien.

Na de lunch gingen we op pad naar het Westlandmuseum in Honselersdijk. Wat een leuke plek om foto’s te maken of om gewoon een keer naar toe te gaan. Het museum heeft een mooie tuin met fruit en groente en leuke paadjes. Een superplek voor een fotoshoot!

Na de fotoshoot gingen we richting Delft naar het Delftse Hout. De ceremonie vond plaats bij het Rieten Dak. De brug ernaar toe was mooi versierd met gouden en ivoorwitte ballonnen. Wat een entree maakte het bruidspaar! Het was even spannend of het tijdens de ceremonie zou gaan regenen, maar het bleef droog en dus kon het bruidspaar buiten in het prieel trouwen. Een ceremonie is altijd bijzonder. Mama’s meisje en grote zus gaat trouwen. Na de ceremonie komt de ontlading met felicitaties, tranen en blije gezichten. De hoogste tijd voor een drankje en lekker eten!

In de avond gaf het bruidspaar een feest en kwamen de andere gasten. Maar voordat het dak eraf ging, kon iedereen genieten van de bruidstaart en de heerlijke cupcakes die de familie van de bruidegom zelf had gemaakt. Ze zagen er fantastisch uit!

Lief bruidspaar: Blijf spontaan en positief, en geniet van alle kleine dingen in het leven. ik wens jullie alle geluk van de wereld! 

leven het bruidspaar in Schiedam bruidsreportage Schiedam receptie bruidsfotografie Schiedam in de tuin bruidsfotografie Schiedam petit fours bruidsfotografie Schiedam aanbellen bruidsfotografie Schiedam eerste blik bruidsfotograaf Schiedam bruid bruidsfotograaf Schiedam receptie bruidsfotograaf fotoshoot westlandsmuseum bruidsfotograaf fotoshoot westlandsmuseum bruidsreportage fotoshoot westlandsmuseum bruidsfotografie fotoshoot westlandsmuseum bruidsfotografie fotoshoot westlandsmuseum bruidsfotograaf fotoshoot westlandsmuseum bruidsfotograaf Delftse Hout ballonnen bruidsfotograaf Delft Rieten Dak ceremonie bruidsfotograaf Delftse Hout Rieten Dak ceremonie bruidsfotograaf Delftse Hout Rieten Dak ceremonie bruidsfotograaf Delft Rieten Dak bloemen bruidsfotograaf Delft bbq Rieten Dak bruidsfotograaf Delft bbq Rieten Dak bruidsfotograaf Delft bbq Rieten Dak bruidsfotograaf Delft bruidspaar bruidsreportage Delft Rieten Dak feest bruidsreportage Delft bruidstaart bruidsreportage Delft aansnijden bruidstaart bruidsreportage Delft aansnijden bruidstaart

Trouwplannen?

Gaan jullie binnenkort ook trouwen? Willen jullie in een groene omgeving trouwen of juist aan zee met jullie voeten in het zand? Voor een bruidsreportage in Delft of omgeving zijn jullie bij mij als bruidsfotograaf Delftse Hout bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!