Bruidsfotografie: jullie bruiloft in beeld

Jullie bruiloft is één van de mooiste momenten in jullie leven. Op zo’n dag straal je als bruidspaar in de sprookjesachtige bruidsjurk en het chique trouwpak. De magie van de trouwdag! En dat gevoel willen jullie natuurlijk vaak nogmaals beleven. Foto’s spelen hier een grote rol bij. Jullie entree, de ontroering bij jullie ouders, jullie nichtje die de ringen komt brengen, de zoen, het aansnijden van de taart, de felicitaties van oma en jullie dans. Er zijn zoveel mooie momenten die ik in een bruidsreportage graag voor jullie kom vastleggen. Elke foto is een momentopname van jullie dag: de bruiloft in beeld. Als bruidsfotograaf in Delft maak ik dan ook natuurlijke bruidsreportages waarbij ik zo min mogelijk regisseer. Zo komt jullie bruiloft het mooist tot zijn recht.

Trouwen in 2018?

Ga je in 2018 trouwen? Helaas fotografeer ik volgend jaar geen bruiloften. Een moeilijke keuze, want bruiloften zijn zo ontzettend leuk. Maar met een verhuizing in het vooruitzicht, een tweede baan en mijn liefdevol gezin, moet ik helaas keuzes maken.

bruidsfotograaf in Delft

Portfolio bruidsfotograaf in Delft

Hieronder vinden jullie mijn portfolio van mijn recente en meest bijgebleven bruiloften. Aanvullende foto’s kunnen jullie op mijn blog vinden. Veel kijkplezier!