Bruiloft

Bruidsfotograaf Delft: bruiloft in het Delftse Hout

Een stralende bruid, een ontroerde bruidegom, lieve gasten met humor en een warme zon. Dat waren de ingrediĆ«nten van deze heerlijke bruiloft afgelopen zomer bij de Schaapskooi in het Delftse Hout.

bruid delftse hout delft

Als bruidsfotograaf vind ik het altijd extra leuk als ik ook bij de voorbereidingen mag zijn. Zo ook bij deze bruiloft. Een onderonsje tussen bruid, moeder en ceremoniemeester met een gezonde dosis stress. Ben ik wel op tijd klaar? Zit mijn haar nog wel goed? En niet vergeten om nog iets te eten. En dan het moment dat de bruidegom buiten staat te wachten op zijn bruid die geheel in stijl in haar bruidsjurk de trap afkomt.
De bruid en bruidegom trouwden in de Schaapskooi in het Delftse Hout: een mooie groene omgeving aan de rand van Delft. Het zonnetje scheen lekker en de gasten konden buiten in de zon het bruidspaar opwachten. Het ietwat nerveuze bruidspaar kwam uit de auto gesneld en zo kon de ceremonie snel beginnen. Daarna was het tijd voor de bruidstaart. Deze zag er helemaal in stijl uit. Bijna zonde om aan te snijden!

Na het eten van de bruidstaart ging ik samen met het bruidspaar in het Delftse Hout foto’s maken. Een grasveld met de recreatieplas op de achtergrond bleek een hondenuitlaatstrook te zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. En de brug vlakbij de Schaapskooi was een supermooie plek om een foto van de bruid te kunnen maken.
Het meest bijzondere van de dag vond ik toch wel het diner. Het diner werd afgewisseld met ontroerende en hilarische speeches. Wat is het toch mooi om hier als bruidsfotograaf Delft bij te mogen zijn. Daarna was het tijd voor FEEST! De voetjes van de vloer en dansen op de muziek. De sfeer zat er goed in!

Lief bruidspaar: ik wens jullie heel veel geluk samen. Dat jullie samen maar veel mooie momenten mogen beleven!

trouwjurk schiedam bruiloft trouwschoenen bruidsfotografie schiedam trouwring bruiloft bruidsfotograaf tears of joy bruiloft trouwjurk schiedam bruidsfotograaf bruidstaart schaapskooi delft bruidsfotografie bruidstaart bruidsfotografie delft bruidstaart schaapskooi delft gastenboek bruiloft schaapskooi delft just married pen bruidsfotograaf delft corsage bruidsfotograaf delft bruidegom schoenen delftse hout bruidsboeket bruidsfotograaf delft bruid delftse hout delft bruidsdiner schaapskooi delft versiering bruiloft schaapskooi delft menukaart schaapskooi bruiloft delft bruidsdiner schaapskooi delft schaapskooi cadeautafel delft

Trouwplannen?

Ga je binnenkort ook trouwen? Ga je in een groene omgeving trouwen of juist aan zee met je voeten in het zand? Voor bruidsfotografie in Delft of omgeving ben je bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak!