Bruiloft

Bruidsfotograaf Bleiswijk: bruiloft aan de Rottemeren

Er zijn zoveel mooie plekjes in Nederland. Bianca en Bart vonden de schitterende houten schutsluis Bleiswijkse Verlaat voor hun fotoshoot om daarna te trouwen aan het water van de Rottemeren. 

Hun dag begon in Zoetermeer waar Bart zijn bruid in een hotelsuite mocht ophalen. De bruidegom was gekleed in een chique pak met bijpassende schoenen en de bruid had een schitterende jurk aan met bijpassende sieraden. Wat een geluksmoment als de bruid en bruidegom elkaar op hun bruiloft voor het eerst die dag zien. Na een paar foto’s in de hotelsuite reden we naar Bleiswijk. Ik was alvast vooruit gereden zodat ik niet te laat zou zijn, maar het bruidspaar liet toch wel lang op zich wachten. De ceremoniemeester arriveerde en de moeder van het bruidspaar, maar van het bruidspaar zelf geen spoor. Gelukkig kwamen ze daar toch aangereden. Zonder navigatie en zonder mobieltje in de auto was het toch lastig om de bestemming te bereiken.

De fotoshoot locatie vond ik super. Als bruidsfotograaf Bleiswijk hou ik van kunstwerken zoals deze schutsluis. De zon scheen en het groene gras stak mooi af. En niet geheel onbelangrijk: het bruidspaar straalde. Een leuk intermezzo was de fietskar met twee poppen die op weg was naar opa en oma die hun trouwdag gingen vieren. 

Voor de Retraiterie Rottemeren stonden familie en vrienden het bruidspaar op te wachten. Daar kwamen ze! Het pad naar de locatie was romantisch versierd met hartjes ballonnen. De ceremonie was mooi, persoonlijk en ontroerend. Ik hou ervan. Het geeft een bruiloft net dat beetje extra. Daarna was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart met een entree van het bruidspaar in een haag van bellenblaas. Superleuk! De bruidstaart werd aangesneden en iedereen zat te smullen. Een drankje erbij en later nog een hapje erbij. Het was een gemoedelijke receptie. Als afsluiting van de middag werden Bianca en Bart door vrienden en familie in het zonnetje gezet met speeches, liedjes, filmpjes en dansjes. Heerlijk!

Na de groepsfoto’s zat het er voor mij op, maar het bruidspaar is nog gaan dineren met de daggasten. Dat was vast genieten.

Lief bruidspaar: ik wens jullie alle geluk van de wereld en dat jullie vooral veel bergtoppen mogen beklimmen en kunnen genieten van al dat moois dat jullie daar aantreffen. Jullie verdienen het!

Bruidsfotografie Bleiswijk lopend bruidspaar Bruidsfotograaf Bleiswijk kussend bruidspaar Bruidsfotograaf Bleiswijk bruidspaar bij Bleiswijkse Verlaat Bruidsfotograaf Bleiswijk bruid Bruidsfotograaf Bleiswijk bruidegom Bruidsreportage Bleiswijk armband Bruidsreportage Bleiswijk fotoshoot Bruidsreportage Bleiswijk aankomst bruidspaar Bruidsreportage Bleiswijk ceremonie Bruidsreportage Bleiswijk ringen Bruidsreportage Bleiswijk Retraiterie Bruidsreportage Bleiswijk bruidstaart Bruidsreportage Bleiswijk bellenblaas Bruidsfotograaf Bleiswijk aansnijden bruidstaart Bruidsfotografie Bleiswijk bruidstaart Bruidsfotograaf Bleiswijk kinderen aan bar Bruidsfotograaf Bleiswijk bruid en oma Bruidsreportage Bleiswijk gastenboek Bruidsfotografie Bleiswijk bedankjes Bruidsfotografie Bleiswijk bedankjes

Trouwplannen?

Gaan jullie binnenkort ook trouwen? Willen jullie ook aan een meer trouwen of juist aan zee met jullie voeten in het zand? Voor een bruidsreportage in Zuid-Holland zijn jullie bij mij als bruidsfotograaf Bleiswijk bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *