Beloved, Bruiloft

Beloved loveshoot Delft: Kim en Eric

Kim en Eric hadden een wel heel bijzondere bruiloft. Op 2 februari trouwden ze in het geheim in Pijnacker waarna we naar Delft gingen voor een beloved loveshoot.

beloved loveshoot Delft

Wat is het toch mooi om liefde te mogen vastleggen. Zo ook op 2 februari. ’s Ochtends had ik met Kim en Eric bij het gemeentehuis van Pijnacker afgesproken. Daar trouwden ze in het geheim zonder bekenden. Ik maakte de bruidsreportage als herinnering en bewijs dat ze toch echt getrouwd waren. Na afloop gingen we naar de romantische binnenstad van Delft voor een beloved loveshoot. Sinds kort gebruik ik deze techniek bij loveshoots (tijdens bruiloften). Voorafgaand had ik Kim en Eric een paar vragen gestuurd die ze los van elkaar konden beantwoorden. Tijdens de loveshoot stelde ik de vragen en mochten ze de antwoorden aan elkaar vertellen. Een heerlijk uurtje voor en met elkaar. Een impressie van het resultaat kun je op deze blog zien. Dit keer geheel in zwart wit, omdat ik de emotie dan nog meer vind overkomen.
De volgende dag gingen Kim en Eric heerlijk op huwelijksreis naar het zonnige Costa Rica en kregen alle dierbaren een kaartje in de bus van het heugelijke feit dat ze zijn getrouwd.
Inmiddels is het kersverse bruidspaar terug in Nederland en worden er plannen gemaakt voor een huwelijksfeest waar ik ook aanwezig zal zijn. Ik heb er nu al zin in!

beloved loveshoot Delft beloved loveshoot Delft beloved loveshoot Delft bruidsfotograaf Delft kus beloved fototograaf Delft binnenstad beloved loveshoot Delft beloved loveshoot Delft Beestenmarkt beloved fotograaf Delft beloved fotograaf Delft

Ga je binnenkort ook trouwen of wil je ook een beloved loveshoot met je geliefde? Dan ben je bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *