babyalbum lifestyle newborn fotografie

Lief babyalbum

Waarom ik zo van albums hou? Foto’s zet je op je computer en die bekijk je niet zo vaak. Een babyalbum zet je daarentegen in de kast en pak je er makkelijk bij. Ook leuk om samen met je kindje te bekijken als hij wat ouder is. Voor het babyalbum kun je kiezen uit meerdere kleuren linnen en kunstleer. Bij het lifestyle newborn fotopakket lief ♡  en het lifestyle newborn fotopakket liever ♡♡ zit standaard een babyalbum van 20×20 cm. Wil je een luxe babyalbum van maar liefst 30×30 cm, dan is het lifestyle newborn fotopakket liefst ♡♡♡ zeker wat voor jullie. Uiteraard is het ook mogelijk om een fotoalbum in de maat 25×25 cm te bestellen. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

babyalbum lifestyle newborn fotoreportage

Hoe gaat het maken van een babyalbum te werk? Nadat jullie de digitale kraamreportage van mij hebben ontvangen, maak ik een concept babyalbum. Als jullie willen, kunnen jullie voorkeursfoto’s aangeven, maar dit hoeft niet. Het concept babyalbum stuur ik jullie in pdf-formaat toe zodat jullie kunnen kijken of alle momenten een mooi plekje in het album hebben gekregen. Aanpassingen zijn uiteraard mogelijk. Daarna laat ik het album maken. Het album wordt door de leverancier met de hand gemaakt. 

 

Doosje vol geluk

In het doosje vol geluk passen 10 foto’s van jullie wonder die jullie zelf mogen kiezen. Het doosje is te bestellen in formaat 13×18 cm en is in diverse kleuren linnen leverbaar. De achterkant van de foto’s worden met hetzelfde linnen bekleed. Het doosje wordt door een leverancier met de hand gemaakt. Zet het doosje in de kast en zo kan je elke dag van een andere foto genieten. Willen jullie meer weten? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. 

lifestyle newborn fotografie babyalbum

 

Schattig harmonicaboekje

Kunnen jullie niet kiezen welke foto jullie in de kast willen zetten? Misschien is een schattig harmonicaboekje dan iets voor jullie. In een harmonicaboekje passen 6 foto’s van jullie kindje die jullie zelf mogen uitkiezen. Bij het lifestyle newborn fotopakket LIEVER ♡♡ zit standaard een harmonicaboekje van 13×13 cm. Het harmonicaboekje is in een select aantal kleuren linnen leverbaar. Het harmonicaboekje wordt door een leverancier met de hand gemaakt. Ik bestel de foto’s bij een gerenommeerd fotobedrijf en plak deze met liefde voor jullie in.  Het harmonicaboekje is trouwens ook een leuk cadeau voor trotse oma en opa. Willen jullie meer weten? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.